Welkom

Hartelijk welkom op de homepage van Haus Sonneck!

Kamers en vakantiewoning
Ons huis heeft verschillend ingerichte kamers met en zonder balkon en ze zijn allemaal voorzien van een LCD-TV en eigen badkamer met douche/WC. Verder beschikt Haus Sonneck over een 1-kamer-appartement met kitchenette, douche/WC en balkon. Tevens is er een compleet ingerichte vakantiewoning met tuin/terras. Lees hier over onze kamers, en bekijk de foto’s!

Ligging en omgeving
Haus Sonneck ligt in het zuiden van Duitsland in het prachtige Zwarte Woud op plm. 640 km van Arnhem. Het ligt idyllisch tegen de bosrand op ongeveer 1000 meter hoogte, 2 km van de Schluchsee. Het hele jaar door kunt u bij ons uw vakantie doorbrengen. In alle jaargetijden kunt u zich bij ons in de omgeving uitstekend vermaken. De natuur is altijd schitterend en de omgeving leent zich ook goed voor allerlei sportactiviteiten. B.v. wandelwegen, mountainbikeroutes, surfmogelijkheden en langlaufloipes vindt u in de directe nabijheid van ons huis.

Ontbijt en diner
Elke dag staat een uitgebreid en heerlijk ontbijt voor u klaar, die u ook bij kunt boeken als u de vakantiewoning huurt. Tevens is er de mogelijkheid om ‘s avonds de maaltijd te gebruiken.

Wellness en sauna
In Haus Sonneck vindt u een wellness met sauna, infraroodcabine en relaxruimte. Het is mogelijk om deze faciliteiten privé te reserveren.

Gratis internet
Door het gehele huis kunt u gratis gebruik maken van draadloos internet met uw eigen laptop, iphone e.d.

Konus-kaart
Voor de toeristenbelasting krijgt de zogenaamde Konus-kaart, waarmee u gratis gebruik kunt maken van bus en trein in de wijde omgeving tot aan b.v. Freiburg of Bazel.

Hochschwarzwald-Card
Nieuw v.a. 1 december 2010: De Hochschwarzwald Card, waarmee u gratis gebruik kunt maken van meer dan 70 attracties in het Zwarte Woud, waaronder:
* Skipas (b.v. Feldberg)
* Zwembaden
* Bergbanen
* Attractieparken
* Greenfee Golfclub
* Musea
* Rondvaarten op de Schluchsee en Titisee
Een overzicht.
Deze kaart wordt gratis beschikbaar gesteld via ons bij aankomst (v.a. 2 nachten verblijf).

Wij verwelkomen u graag!

Jitty en Gerbrand Bruijn